El Teatre de Roses celebra 20 anys amb un acte institucional i micro-teatre

2022-06-10 08:30

El proper dissabte, 18 de juny, Roses celebrarà el 20è aniversari del Teatre Municipal amb un acte institucional que tindrà lloc a les 19.45 h. L’acte comptarà amb l’emissió d’un audiovisual amb testimonis i imatges dels 20 anys de vida de l’equipament cultural i clourà amb un espectacle de micro-teatre on es presentaran tres obres del Festival Píndoles. L’acte, gratuït, requereix reserva de plaça a través de la web www.rosescultura.cat.

Aquests dies s’ultima l’elaboració de l’audiovisual que l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament està preparat per realitzar un recorregut pels vint anys de vida del teatre. A través dels testimonis de treballadors, programadors teatrals, membres del Grup de Teatre de Roses i responsables polítics, el públic assistent a l’acte de celebració podrà recordar i conèixer més detalls de com es va configurar el nou equipament i les vivències que ha protagonitzat.

L’acte comptarà amb la participació de l’alcalde de Roses, Joan Plana; del regidor de Cultura, Èric Ibáñez; regidors i regidores del consistori; i representant d’altres institucions com la Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona i Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

L’acte clourà amb la representació de tres obres de micro-teatre que formen part del Festival Píndoles, un projecte que porta arreu de Catalunya la representació d’obres de teatre breu inèdites, creant experiències en les quals el públic tingui un contacte pròxim amb els i les intèrprets i donant visibilitat a nous talents.