El Subdelegat del Govern agraeix davant els comandaments el comportament de la Policia Nacional durant l’incendi de juliol

2012-09-20 15:00

El Subdelegat del Govern a Girona Carles Jaume ha mantingut una reunió de treball amb els comandaments del Cos Nacional de Policia de Girona a la Comissaria de la Jonquera. Aprofitant la reunió el Subdelegat a passat revista a un grup d’agents i en el seu discurs ha agraït “La feina portada a terme i sobre tot l’esforç que es va fer durant els dies del foc de l’estiu, en especial la desenvolupada en els primers moments de l’incendi a la Jonquera, on es van viure moments molt complicats i la vostra participació va ajudar a superar-los. La vostra abnegada actuació és d’admirar”. El Subdelegat també ha aprofitat l’ocasió per donar “la benvinguda als nous agents que us heu incorporat, alguns dels quals us vàreu estrenar amb una situació molt complicada i perillosa amb aquest gran incendi”.

Carles Jaume va animar als nous agents “a integrar-se a Girona i a gaudir d’un territori excepcional i fer la feina d’una manera disciplinada y professional, de la qual cosa no en tinc cap dubte”.

El Subdelegat del Govern també va visitar el dimarts passat, el municipi de l’Escala on es va reunir amb el responsable de IberiaGraeca i va visitar les Ruïnes d’Empúries, on l’Estat ha invertit en l’actual construcció del nou Centre de Visitants. També va fer una visita protocol·lària a l’Ajuntament del municipi escalenc.