El SónarKids es trasllada al Port de la Selva

2012-05-17 14:00

La quarta edició del Festival SónarKids se celebrarà els dies 26 i 27 de maig al Port de la Selva. Un escenari incomparable al costat de la platja, i un cap de setmana replet d’activitats i actuacions per a que els més joves aprenguin i gaudeixin de la mà d’artistes consolidats, que venen disposats a fer bellugar a tota la família. 

L’objectiu del SónarKids, és que tant els pares com els nens i nenes, d’entre 0 i 14 anys, es deixin seduir per la música, l’art i la tecnologia a través d’un format original, participatiu i innovador. Per això, el Festival, promou la conducta creativa a través de propostes i contextos enriquidors i estimulants que es divideixen en diferents franges d’edat, i on tota la família pot experimentar una nova manera de viure l’oci i el temps lliure de manera conjunta. 

En definitiva, una proposta d’oci familiar, que aposta per la interactivitat entre pares i fills, sota una marca, el Sónar, que s’ha convertit en una referència internacional en activitats culturals lligades a les noves tecnologies i en la creació artística d’avantguarda. Els artistes presents en l’edició d’enguany provenen de diferents estils i tendències musicals, que promouen la confluència i riquesa de gèneres. Tots els acte i actuacions són gratuïts.

AQUESTA ÉS LA PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA

DISSABTE 

11.30 PIONEER DJ KIDS 

12.00 BARBARA I ELS MORENOS canten PIMPOM

13.00 MASTER CLASS STREET DANCE by BRODAS 

15.30 PIONEER DJ KIDS 

16.30 MARKOOZ BEATBOX 

17.30 BRODAS SHOW amb VARIUM KIDS 

18.30 MIQUI PUIG

 

DIUMENGE 

11.00 SUPERHUGO DJ 

11.30 THE PENGUINS 

12.30 BRODAS SHOW amb VARIUM KIDS 

13.15 MASTER CLASS STREET DANCE by BRODAS