El Si Us Plau programa més d'una seixantena d'actuacions musicals aquest estiu

2012-06-14 23:00

El cafè Si Us Plau de Roses programarà més d'una seixantena d'actuacions musicals durant els mesos d'estiu. Hi haurà música en viu pràcticament tots els dies dels mesos de juliol i agost. 

La nova temporada s'inaugura aquest divendres, dia 15 de juny, amb la festa d'obertura de la carpa, la festa “Havana Club 7 anys” i el lliurament dels premis de la porra de la Copa del Rei i del concurs “La millor foto del vermut al Si Us Plau”. La vetllada estarà amenitzada pel concert del conjunt Ajiako Cubano, un grup afincat a Girona que es dedica en cos i mans a la música tradicional cubana i altres ritmes caribenys. 

Entre els grups programats al llarg de l'estiu s'hi troben Crossing, Pablo Guirao Trio, The Blacktones o Baked Blues, entre d'altres.

Coincidint amb l'obertura de la nova temporda, el Si Us Plau inaugura una nova exposició de pintures de l'artista Petra Pinsker. La pintora resident a Roses mostrarà els seus treballs des del 16 de juny i fins el 15 d'agost. El vernissatge de la mostra tindrà lloc el mateix dissabte dia 16 de juny, a partir de les vuit del vespre.