El Si Us Plau de Roses estrena zona chill out

2011-06-24 19:00

El cafè Si Us Plau, del passeig marítim de Roses, va estrenar ahir -coindicint amb la revetlla de Sant Joan- una nova zona chill out que s'uneix a l'oferta de terrasses ja existent fins ara. El Si Us Plau, obert l'any 1984 per Pere Puignau, Mateu Casañas i Rosa Puignau, ha esdevingut un dels establiments emblemàtics de les nits d'estiu de la comarca. La nova terrassa chill out estarà oberta cada dia, durant aquest estiu, de 7 de la tarda fins les 3 de la matinada, i és un lloc ideal per a una bona conversa i per gaudir d'una àmplia varietat de còctels, entre els quals destaquen els famosos gin-tonics de la casa.

A partir del 26 de juny i durant tot l'estiu també s'ha preparat una programació de música en directe (amb estils com jazz o blues...), de dilluns a divendres de 9 del vespre a 12 de la nit. I com a novetat d'aquest any es faran cantades d'havaneres, els diumenges 10 i 17 de juliol i els diumenges 7 i 21 d'agost a les 8h del vespre amb el grup Pescadors de Roses.

Aquesta temporada el Si Us Plau també és “la terrassa de l'estiu”, ja que ha estat l'escenari on s'ha rodat una part de l'espot de l'estiu d'Estrella Damm dirigit per Isabel Coixet, que actualment es troba en emissions a les cadenes nacionals i estatals, i que a internet ja ha superat les 800.000 visites.