El setè festival de Dance Me omple tres dies el teatre de Figueres

2017-06-05 19:00

Dance Me, l’escola de dansa de Sonia Navarro, va oferir el 2, 3 i 4 de juny l’espectacle de final de curs “El bosc encantat”, el setè festival del centre i el primer des de la nova escola, que va fer vibrar el teatre El Jardí, ple de gom a gom, durant 3 dies. Després de l’èxit dels anteriors festivals, en què s’havien exhaurit pràcticament totes les entrades, l’edició d’enguany va tornar a sorprendre el públic amb una escenografia molt treballada i amb unes coreografies originals i d’alt nivell.

La platea i l’escenari del teatre El Jardí, decorats amb elements com arbres, arbustos, gnoms, bolets… recreaven un bosc encantat. I sobre l’escenari, els ballarins, que interpretaven personatges fantàstics i de contes tradicionals relacionats amb el bosc com mussols, follets, fades, nimfes o gnoms, feien endinsar el públic en un ambient màgic i misteriós.

L’escola va oferir, en 3 funcions idèntiques, les actuacions de tots els alumnes i professors del centre de dansa. Des dels més petits fins als més grans van ballar les diferents coreografies del curs amb els estils propis de l’escola. Com cada any, el monologuista i actor Gabriel Córdoba va presentar l’espectacle, i va aportar el seu toc d’humor característic.

El teatre El Jardí també va acollir les actuacions dels grups de competició SN squads.

La directora de l’escola, Sonia Navarro va voler agrair l’esforç de les famílies any rere any, i el suport que reben per part d’amics i col·laboradors que ajuden al bon desenvolupament de l’espectacle. A més, va mostrar-se "molt satisfeta i orgullosa del treball realitzat per tots els alumnes i l'equip de profesors”, que van demostrar un gran nivell.

Les inscripcions per al curs 2017-2018 ja estan obertes.


 

Lloc de cerca