El Servei de Control de Mosquits dona suport amb dos vehicles per a la desinfecció d'espais de la via pública de Figueres

2020-04-03 09:00

La mancomunitat Intermunicipal del Servei de Control de Mosquits, de la qual l’Ajuntament de Figueres n’és membre, ha ofert un equip format per dos vehicles per a desinfectar diversos espais de la via pública de Figueres així com també diverses àrees de contenidors.

L’equip està format per un vehicle tipus pick up que incorpora un equip per a desinfectar espais oberts. A més a més, un altre vehicle donarà suport durant les actuacions de desinfecció per garantir la seguretat viària i la dels ciutadans. Aquest equip actuarà els dilluns, dimecres i divendres ( a partir de demà, 3 d’abril) a primera hora del matí (a partir de les 6) desinfectant la Rambla i el seu entorn, així com la plaça de la Palmera. A continuació, desinfectarà àrees de contenidors de la zona est de Figueres com ara la Marca de l’Ham i Vilatenim.

Aquest suport de la Mancomunitat permetrà incrementar la freqüència de la desinfecció de les àrees que ja realitza Fisersa Ecoserveis a la via pública i a zones sensibles com exteriors de l’Hospital, residències de gent gran... A partir d’avui, Ecoserveis també desinfectarà cada dia que hi hagi mercat, la plaça del Gra i la plaça Catalunya. Aquesta desinfecció es realitzarà durant les tasques de neteja del mercat de la fruita i la verdura un cop aquest hagi acabat.