El Servei Comarcal de Català de l'Alt Empordà inaugura el segon semestre

2014-02-12 16:00

La propera setmana comencen els cursos de català del segon semestre arreu de la comarca. En el període comprès entre febrer i maig, el Servei Comarcal de Català de l’Alt Empordà organitza formació a Castelló d’Empúries i Empuriabrava, l’Escala, Llançà i Sant Pere Pescador i, a més, també fa cursos semipresencials, a través de la plataforma virtual Parla.cat. 

Persones de procedències tan variades com el Pakistan, Rússia, el Marroc, Alemanya, el Senegal, Gàmbia, Bolívia, l’Equador o l’Estat espanyol, entre moltes altres, es beneficien d’aquests cursos, que són de nivells diversos. En concret, van des del bàsic 1, on s’aprenen les primeres paraules en català, fins als nivells més alts, destinats a persones catalanoparlants que volen perfeccionar els coneixements lingüístics. 

Pel que fa als cursos semipresencials, la plataforma web Parla.cat ofereix la possibilitat d’estudiar català en horari lliure i des d’on es vulgui, ja que només cal disposar de connexió a Internet. Periòdicament es fan sessions presencials i tutories en diversos punts de les comarques de Girona. A l’Alt Empordà es fan al Servei Comarcal de Català. 

Les matrícules del Parla.cat es poden fer fins al 23 de febrer, de 9 a 14 h, al Servei Comarcal de Català de l’Alt Empordà, situat al carrer Nou, número 53, de Figueres.