El seminari Marca Vi 2016 se centrarà en temes de xarxes socials

2016-08-10 19:00

Un any més, la ciutat de Figueres acollirà una nova edició del Marca Vi, el certamen de referència en winebranding i creació de marca en l’àmbit del vi i l’enoturisme de Catalunya, que en pocs anys s'ha consolidat com una cita anual ineludible per aquells professionals, empreses i institucions que vulguin posicionar i potenciar la seva marca a l’entorn del vi.  

En aquesta nova edició, el seminari té com a eix central la comunicació de la marca de vi a través de la tecnologia i les xarxes socials, un mitjà imprescindible en la recerca de potencials clients per a les empreses vinculades al món del vi.  

El certamen, que es portarà a terme el divendres 9 de setembre a la ciutat de Figueres i que s’enmarca en la Mostra del Vi de l’Empordà, comptarà amb la participació d’experts en comunicació i màrqueting digital com Santiago Castelo, consultor a Ideograma, Laura Solà, consultora a Playbrand, o Leandre Romeu, codirector de la Conca 5.1, amb els quals s’obtindran els coneixements i eines necessàries per crear, gestionar i millorar el seu posicionament a internet i a les xarxes socials, així com en la creació de marques de vi per a l’entorn digital o 2.0.  

Tanmateix el seminari manté el format de seminari-taller per fer més dinàmiques i participatives les diferents ponències, així com afavorir a l'aplicació pràctica de les tècniques del màrqueting i la comunicació a casos concrets de la mà d’experts en comunicació i màrqueting digital.  

Per a més informació podeu contactar al telèfon 687 525 114, mitjançant el correu electrònic seminaris@enomarketing.cat o al web  www.enomarketing.cat