El retorn de Zulo serà el 22 de novembre a Lladó

2013-09-24 09:00

Després que més de 600 persones hagin demanat el retorn de Zulo creant un grup al Facebook i penjant cartells per Figueres, el grup empordanès ha anunciat que farà un únic concert el 22 de novembre al Pavelló d'Esports de Lladó, un recinte on ja van tocar l'any 1998 al costat dels S.A.. Quan fa gairebé 20 anys del seu debut, Zulo tornarà a agafar els instruments per recuperar les cançons del seu disc "Agorafobia" (1997) i de la maqueta "Día del óxido" (1995). 

Les entrades es posen a la venda el proper dimarts 1 d’octubre a les 10:00 matí a: www.promoartsmusic.com.

Per anunciar el seu retorn el grup ha fet públic aquest comunicat:

COMUNICAT DE ZULO

Us anunciem que després de valorar-ho i de veure les moltes mostres de suport que hem rebut, HEM DECIDIT REUNIR-NOS PER FER UN CONCERT EL 22 DE NOVEMBRE AL PAVELLÓ ESPORTIU DE LLADÓ (Alt Empordà - Girona), un espai emblemàtic per a nosaltres i que ens porta molts bons records viscuts com a músics i com a públic. 

Enguany farà vint anys que ens varem posar a funcionar i quinze de la nostra dissolució com a grup. En tot aquest temps hem viscut de tot, alguns membres del grup han continuat en actiu en el món de la música i altres no, però malgrat tot ens sentim amb prou energia com per poder compartir amb tots vosaltres una nit més de “canya”, amb més ganes i il·lusió que mai. Volem fer reviure amb vosaltres la nostra música i el seu missatge combatiu. Des de la modèstia d'una banda que no va poder arribar a consolidar-se amb tota plenitud, sí que estem orgullosos d'aquells cinc anys d’ història i dels nostres treballs.

Tal i com es preguntava un amic en un article de premsa: “Qui sap si la convulsió social actual es converteix en aliada pel retorn de Zulo?” la nostra resposta és sí, encara que només sigui per una nit tornarem a endollar la maquinària i a alçar la veu.

Moltíssimes gràcies pel suport, per les mostres d’ afecta i sobretot per recordar el grup tants anys després, ens veiem el 22!


ZULO
24 de Setembre de 2013