El retorn d'Adrià Punti al Teatre de Roses

2013-02-28 19:00

Aquest divendres 1 de març, el Teatre Municipal de Roses rebrà l’actuació d'Adrià Puntí, en la seva actual gira “Viatge d’un savi vilatrista cap enlloc”. El concert del genial artista de Salt s’iniciarà a les 10 del vespre i el preu de l’entrada és de 8 euros.

Després d’uns anys irregulars actuant com a Josep Puntí, ha retornat als escenaris amb el seu nom artístic més popular, Adrià, presentant l’espectacle ”Viatge d’un Savi Vilatrista Cap Enlloc”, un recorregut intimista que realitza amb la seva guitarra i piano, en aquesta ocasió acompanyat de baix i bateria. El camaleònic músic de Salt revisarà en el seu concert del proper divendres a Roses, les cançons més emblemàtiques que l’han acompanyat al llarg de la seva carrera, tot incorporant també al seu repertori noves peces.

Tot i que Puntí no presenta cap disc nou en aquesta gira, batejada amb el nom d’un dels seus temes més genials (“Viatge d’un savi vilatrista cap enlloc”), la cita esdevé una ocasió única a la comarca per poder presenciar la genialitat innata de Puntí en els escenaris.

Adrià Puntí inicià el seu recorregut musical l’any 1980 amb el grup La felactions on the rocks. El reconeixement del públic li arribà a partir de 1989 com a cantant solista i component del grup Umpah-pah. Després de la dissolució de la formació, Puntí publicà l’any 1997 el seu primer disc en solitari: Pepalallarga i..., format per onze temes propis. L’any 1998 va fer un seguit d'actuacions en solitari i l’any següent aparegué el seu segon treball, L'hora del pati, un disc ple de referències al món infantil. El 2002 publicà el seu tercer – i darrer fins ara- treball en solitari, Maria. Aquest passat cap de setmana el Diari Ara va posar a la venda un recopilatori amb una selecció de les millors cançons de l'artista. Amb el títol Vinc d'un silenci massa curt , inclou cançons com "Mmm quin fàstic, veeecs, que bo!" , "Ull per ull" "Muriel", "Coral·lí" , "Sota una col", "De muda en muda" o "Viatge d'un savi vilatrista cap enlloc".

 

 

Lloc de cerca