El regidor de Canviem Figueres Xavier Amiel formarà part de la llista d'ERC

2023-03-05 08:00

Xavier Amiel se suma al projecte d'Esquerra Republicana de Catalunya a la ciutat de Figueres liderat per Agnès Lladó. Amiel, actualment, és regidor d'Urbanisme i Mobilitat a l'Ajuntament de Figueres. La Comissió de llistes d'ERC valida la seva incorporació a la candidatura i proposarà properament a l'assemblea d'ERC que Xavier Amiel en formi part. 

Amiel és Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, Especialista en Bioquímica Clínica i Anàlisis Clíniques. Ha dirigit un laboratori d'anàlisis clínics a la ciutat de Figueres. El 2019 va presentar-se com a cap de llista a les eleccions municipals amb Canviem Figueres, plataforma ciutadana que ja ha fet públic que no es presentarà a les eleccions del mes de maig. 

Xavier Amiel ha explicat que "vull que la meva ciutat avanci i esdevingui una ciutat moderna, amable, ordenada, on els figuerencs i figuerenques s'hi sentin orgullosos. Des del govern municipal hem fet molta feina per aconseguir-ho, però encara en queda molta per fer. Em sento identificat amb el projecte d'Esquerra Republicana i per això m'hi sumo. És un repte i una responsabilitat per continuar fent bona feina per fer
avançar Figueres. Tinc moltes ganes de seguir treballant i fer-ho per la ciutat que estimo i la seva gent".

Per la seva banda, l'alcaldessa i candidata d'ERC a les eleccions municipals, Agnès Lladó, ha afegit que "estem molt contents que Xavier Amiel s'incorpori al nostre projecte. És una persona compromesa amb la ciutat i celebrem que se sumi a la nostra candidatura".