El reggae de The Original Wailers a l'Embarraca't el 2 de maig

2015-03-20 12:00

El grup jamaicà The Original Wailers, hereu directe del reggae de Bob Marley, serà un dels plats forts de la programació de l'Embarraca't 2015. El dissabte 2 de maig actuaran a la plaça Europa oferint un repertori de grans èxits de la música jamaicana on no hi faltaran clàssics memorables com 'Jammin', 'Could You Be Loved', 'One love' o 'Three Little Birds'.

El guitarrista Al Anderson lidera aquest projecte. Ell va acompanyar a Bob Marley des de 1973 fins a la seva mort prematura l'any 1981. Completen la banda Chet Samuels, Howard Smith i Rohan Reid.

Aquesta primavera el grup realitza diferents actuacions als Estats Units i abans d'arribar a Figueres passarà per França.

Han publicat el disc de cinc cançons "Miracle" pel que van ser nominats als premis Grammy l'any 2013 en la categoria de millor àlbum reggae.

De la programació de l'Embarraca't també s'ha avançat l'actuació d'Oques Grasses, un dels grups punters de l'escena catalana que ja va demostrar el seu poder d'atracció en la pssada edició del Festival Acústica. En les properes setmanes es coneixerà la resta del cartell que omplirà les nits dels dies 24, 25 i 30 d'abril i 1 i 2 de maig.