El PSC de Figueres proposa que tots els partits constitueixin un govern municipal de concentració sense Marta Felip

2017-02-13 13:00

El PSC es posa a disposició de tots els grups de Figueres per de treballar per a la configuració d’un govern estable, amb capacitat de dialogar i que deixi enrere aquesta etapa de col·lapse. A través d'una nota informativa el grup que lidera Pere Casellas afirma que "ho farem des del lloc que ens correspongui".

En aquest comnucat el PSC puntualitza que "d’ençà dels darrers esdeveniments que han conduït l’Alcaldessa de Figueres, Marta Felip, a quedar-se amb un govern de només cinc regidors, i en vista de la impossibilitat que un govern d’aquestes característiques sense acords estables sigui capaç de tirar endavant la ciutat, el PSC de Figueres demana que els partits polítics comencin a treballar per trobar una solució que eviti la paralització del municipi".

Els socialistes mantenen que "sembla bastant evident quin és el principal escull per a la configuració d’un govern estable", referint-se a l'actual alcaldessa.

El PSC posa d'exemple de la "paràlisi que espera a la ciutat" el fet que, en el nou cartipàs, l’Alcaldessa assumirà les àrees estratègiques d’hisenda, urbanisme,  cultura, comerç, promoció econòmica,  turisme, comunicació i educació. "Tenint present que Figueres és una ciutat que viu del turisme, del comerç i de la cultura; que hi ha pendent l’elaboració del POUM i que, a més, l’Alcaldessa cobra per la dedicació preferent a les seves tasques a la Diputació de Girona, la paràlisi en aquests camps és inevitable".

És per això que el PSC proposa que tots els partits de la ciutat es reuneixin en breu per trobar una solució a la situació que ha creat Marta Felip. La solució ha de passar perquè tots els partits assumeixin les seves responsabilitats, renunciïn als interessos electorals i personals i es concentrin a tirar endavant la ciutat en benefici del conjunt dels figuerencs i figuerenques. "No és hora de pensar en els interessos de partit, sinó en els interessos dels figuerencs, i en el punt on s’ha arribat, tothom s’haurà de posicionar".

El PSC es posa a disposició de tots els grups de Figueres "per treballar per a la configuració d’un govern estable, amb capacitat de dialogar i que deixi enrere aquesta etapa de col·lapse".