El PSC de Figueres proposa que l'Ajuntament congeli els impostos, taxes i preus públics i no apliqui la pujada del 2% que ha previst

2013-09-16 19:00

El grup municipal del PSC de Figueres és partidari de congelar els impostos al municipi més que no incrementar-los d’un 2%, com preveu l’equip de govern en l’esborrany d’ordenances fiscals que ha fet arribar a les formacions representades al ple. “Som partidaris de no apujar els impostos, taxes i preus públics, o com a mínim d’estudiar-ho, perquè ja portem un seguit d’anys amb increments importants”, precisa el portaveu socialista, Pere Casellas. 

L’equip de govern de CiU pretén aprovar les ordenances en el ple extraordinari del pròxim dia 26. Passat aquest dia començarà el període d’al·legacions als quals acudirà el PSC. “Les pensions només s’actualitzen un 0,25% i no podem estar d’acord amb una pujada del 2%. Inicialment ens abstindrem i esperem que el govern ens accepti les al·legacions, les del PSC i les que vehicularem procedents dels ciutadans”, preveu el portaveu Pere Casellas.