El PSC de Figueres presenta el programa electoral als ciutadans amb un porta a porta a vuit barris

2010-10-28 11:43

Amb l’objectiu de presentar de manera personalitzada les propostes que tenen especial incidència a l’Alt Empordà i Figueres, el PSC figuerenc ha mobilitzat un centenar d’afiliats i simpatitzants que cobriran a partir de demà i durant les properes setmanes un miler d’habitatges de la capital altempordanesa per mitjà d’entrevista telefònica i a través del popular porta a porta.

Pere Casellas, primer secretari del PSC de Figueres, ha fitxat els objectius: “Els barris on el vot socialista ha estat majoritari des del restabliment de la democràcia, i aquells districtes on el potencial de vot socialdemòcrata és més elevat: les parelles i les joves famílies, que aprecien per sobre de tot una aposta per l’educació, les polítiques socials i la garantia de solvència econòmica per superar el temps de crisi”.

Pere Casellas i el membre figuerenc de la candidatura socialista al Parlament, Ciro Llueca, estaran acompanyats per la resta de regidors i membres de l’executiva i l’agrupació local. El divendres 29 faran un porta a porta als habitatges de la Creu de la Mà, i el dissabte 30 al matí, el PSC explicarà les seves propostes a l’Olivar gran. El Juncària Parc Bosc, l’Horta Capellera, el Culubret i l’Eixample són la resta de barris seleccionats pel PSC per presentar el programa electoral aprovat el passat 16 d’octubre.

Seguint l’exemple marcat per Ernest Lluch, el PSC de les comarques de Girona presenta enguany un programa electoral focalitzat en la realitat gironina. A més de documentar els “Fets” del govern de José Montilla a Figueres, els socialistes presenten les seves propostes en 5 eixos: “Ciutadania, benestar i qualitat de vida”; “Una economia per superar la crisi”; “El futur de Catalunya: un projecte de societat i de país”; “Coneixement i cultura, la millor inversió”; i “Solidaritat amb el futur: medi ambient i territori sostenible”.