El PSC de Figueres avisa l’alcaldessa Marta Felip que li exigirà responsabilitats si finalment Toro ha de comparèixer com a imputat en el cas Pokemon

2013-06-11 13:00

El PSC de Figueres respecta la restitució de Manuel Toro de totes les seves responsabilitats a l’equip de govern de Figueres, però avisa l’alcaldessa Marta Felip que li exigirà responsabilitats si finalment Toro ha de comparèixer com a imputat en el cas Pokemon. Segons el cap del grup municipal socialista figuerenc, Pere Casellas.“No ha canviat res des que van imputar a Toro i Felip va prendre la decisió d'apartar-lo dels seus càrrecs. Vull recordar que va ser l’alcaldessa qui va apartar el regidor i no el regidor qui ho va demanar tal i com ens volen fer creure. Hi ha un comunicat d’Unió Democràtica, el partit de Toro, que així ho confirma”.

Manuel Toro està presumptament implicat al cas Pokemon juntament amb Robert Fauria (CDC), que arrel del cas va dimitir com alcalde de Sant Hilari i President del Consell Comarcal de la Selva, i l’exPresident de la Diputació i actual alcalde de Salt, Jaume Torramadé, també d’Unió Democràtica. 

“Quatre mesos després que esclatés el cas l’alcaldessa ha rehabilitat Toro sense que hi hagi cap motiu. Tot segueix igual i el cas està sota secret de sumari. Nosaltres no ho hauríem fet. Si finalment queda demostrada alguna mena d’implicació en el cas de Manuel Toro, l'única responsable de tenir-lo a l’Ajuntament serà de l’alcaldessa Felip”, exposa Pere Casellas.