El PSC activa la web "Pensa Figueres" per recollir propostes per al programa electoral

2011-01-23 10:00

L'agrupació local del PSC a Figueres ha iniciat aquest dissabte la campanya de participació “Pensa Figueres” que permetrà als ciutadans i les ciutadanes de Figueres aportar idees, propostes i suggeriments per ser inclosos en el programa electoral de la formació socialista de cara a les properes eleccions municipals.

El lider del PSC a Figueres i candidat socialista, Pere Casellas ha assegurat que l'agrupació local “posa en marxa una ambiciosa iniciativa de participació ciutadana per recollir totes les propostes possibles i elaborar el programa electoral de la majoria dels figuerencs”. El PSC es compromet a incloure les propostes que estiguin d'acord amb la seva línia ideològica i a desenvolupar-les durant el proper mandat.

Amb l'objectiu d'arribar al major nombre possibles de ciutadans i ciutadans, el PSC ha establert diversos mecanismes de participació. Des d'aquesta setmana, es poden presentar propostes o suggeriments a través de la web www.pensafigueres.cat que estarà operativa durant els propers mesos.

L'equip del PSC organitzarà les properes setmanes actes al carrer a diversos sectors de la ciutat per recollir presencialment les propostes de la ciutadania. Justament, aquest dissabte, Pere Casellas i una representació de l'agrupació local s'han desplaçat al mercat setmanal de la fruita i la verdura i ja han recollit mes d'una vintena de propostes. L'agrupació local del PSC també demanarà a les entitats de la ciutat que participin en el procés i que aportin les seves demanades i propostes.