El projecte sobre la història de l’Institut Ramon Muntaner guanya la Beca Recerca Ciutat de Figueres 2013

2013-12-20 13:30

El projecte d’investigació L’Institut Ramon Muntaner de Figueres, 1839-2014, presentat per Josep Colls, Francesc Canet, Jaume Guillamet, David Guixeras, Manuel Moreno, Jordi Roig, Joan Manel Soldevilla, Anna Teixidor i Albert Testart, ha obtingut el premi de la 14a edició de la Beca de Recerca Ciutat de Figueres.

El projecte guanyador pretén elaborar un estudi sobre la història de l’Institut Ramon Muntaner que el proper any 2014 celebrarà el seu 175è aniversari. L’objectiu del treball és reconstruir la trajectòria d’aquest centre educatiu des dels seus inicis fins a l’actualitat i abordar la seva contribució en el desenvolupament de la ciutat de Figueres i comarca.

L’Ajuntament convoca anualment la Beca de Recerca, que té una dotació de 7.500 euros, per aconseguir fomentar la recerca en els camps social i científic a Figueres. El jurat d’aquesta 14a edició ha valorat la solidesa intel·lectual del projecte guanyador i l’equip interdisciplinari d’investigadors encarregat de portar-lo a terme. Així mateix, ha destacat la qualitat de les diferents propostes presentades a la Beca de Recerca Ciutat de Figueres 2013.

 

Foto: arxiu Institut Ramon Muntaner www.facebook.com/institut.ramon.muntaner.figueres