El primer seminari sobre winebranding de Catalunya compta amb més de 50 professionals inscrits

2013-09-05 17:00

La inauguració del seminari de winebranding serà aquest divendres 6 de setembre a les 10h al Cercle Sport de Figueres i anirà a càrrec del regidor d'Hisenda, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro i del director del Marca Vi, Pau Canaleta.

El Marca Vi es realitzarà el divendres 6 de setembre, en el marc de la XXIX Mostra del Vi de l'Empordà i pretén esdevenir un referent en creació de marca en l'àmbit del vi i l'enoturisme a Catalunya, a més de ser una eina per a tots aquells negocis a l'entorn del vi que necessitin millorar la seva comunicació i el seu posicionament.

En aquesta primera edició, comptarà amb destacats especialistes en marketing, comunicació i enoturisme com el professors de marketing d'EAE i la URV, David Riu i Jaume Gené, la Directora General de Turisme de la RIoja, Mónica Figuerola, el professor de turisme de la UdG, José Antonio Donaire o el consultors en comunicació, Pau Canaleta i Manel Colmenero.

Aquesta jornada, a més de ser pionera a Catalunya, és un pas més cap a la professionalització de la Mostra del Vi de l'Empordà  i compta amb el suport de l'Ajuntament de Figueres, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona i la DO Empordà.

El Marca Vi es realitzarà a l'auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport de Figueres al llarg de tot el dia i finalitzarà amb un tast horitzontal de vins de l'Empordà de l'anyada 2009 a càrrec de la sumiller especialitzada en els vins de l'Empordà, Laura Masramon.

Hi participaran més de cinquanta professionals d'arreu de Catalunya.