El primer restaurant de l’Estat amb menú per a gossos és al camping Castell Mar de Castelló d’Empúries

2013-07-25 15:00

El Càmping Castell Mar de Castelló d’Empúries compta des d’avui amb el primer restaurant de tot l’Estat amb menú específic per a gossos. El restaurant compta amb una carta variada per a tot tipus de dieta i, a més,  hi ha un menú per a cadells.

El càmping està situat a la platja de la Rubina, que es troba dins el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, i és una de les dues úniques de Catalunya que autoritza l’accés de gossos. Des de fa temps, també permet l’entrada dels animals de companyia a les seves instal·lacions.

Jordi Sargatal, director general del Grup Mascort, al qual pertany el càmping, ha explicat que el restaurant “neix amb la voluntat de satisfer la demanda creixent de propietaris de gossos que volen passar les vacances amb els seus animals de companyia” i ha afegit que “tots sabem que és difícil poder accedir a un restaurant amb un gos”, i més encara que li serveixin menjar. 

Per aquest motiu, el restaurant compta a partir d’ara amb una carta variada per a animals de totes les edats. Entre els plats, hi ha diversos tipus de granulats, croquetes, llaunes i també es podrà seguir la dieta Barf, que defensa l’alimentació crua per a gossos.

L’objectiu del Càmping Castell Mar és “crear un ambient tranquil on gossos i amos se sentin com a casa”, segons ha explicat Jordi Sargatal, i, per aquest motiu, els animals podran menjar tranquil·lament al restaurant al costat dels seus propietaris.

En aquesta iniciativa, el Càmping Castell Mar compta amb el suport de l’associació en defensa dels animals Canae de Figueres. Representants de l’entitat han participat avui en la presentació del nou restaurant per a gossos amb alguns dels animals que tenen en acollida que han estat dels primers a tastar la nova carta.

El Càmping Castell Mar està situat dins el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, plenament integrat en l’espai natural, compromès amb el medi ambient i amb una sensibilitat especial pels animals de companyia. El càmping forma part del Grup Mascort, propietari també del Càmping Castell Montgrí i del complex Jocs a L’Estartit, on hi ha un Parc  d’Atraccions, el Restaurant Alauda i l’Espai Empordà Natura. També en forma part la Fundació Mascort a Torroella de Montgrí.