El president del Consell Comarcal cessa Manuel Toro de les seves funcions de vicepresident quart

2017-07-18 20:00

El president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Ferran Roquer, en ús de les seves atribucions, ha signat aquesta tarda un decret mitjançant el qual se cessa de les seves funcions al vicepresident quart i president de la comissió de Serveis Econòmics, Manuel Toro. També se’l cessa com conseller delegat de les àrees de Promoció Econòmica i de Serveis Econòmics així com a membre de la Junta de Govern.

El president del Consell ha donat compte d’aquest decret a les reunions de la Junta de Govern i del Consell de Presidència, celebrades aquesta tarda, i ha agraït la feina desenvolupada pel conseller comarcal durant els dos anys que ha estat formant part del seu govern.

De moment, les delegacions i competències del vicepresident quart seran assumides pel mateix president a l’espera, el proper mes de setembre, de la dimissió i l’entrada de diversos consellers comarcals del grup de Convergència i Unió, en el marc de l’habitual relleu que es registra a mig mandat per part d’aquesta formació política, de cares a donar entrada a nous alcaldes i regidors de la comarca en aquesta institució. D’altra banda, també està previst que en breu aquest grup comarcal passi a anomenar-se grup comarcal del Partit Demòcrata-PDeCAT.

Per la seva part Manuel Toro ha explicat que  la raó d'aquest cessament és "el vot contrari ahir a la Moció presentada pel PDeCat en favor del Museu del Circ" i que aquesta és la tercera trucada d'aquest tipus que ha rebut en els darrers mesos "una primera quan es varen tramitar els Pressupostos de l'Ajuntament pel 2017 i no varem facilitar-ne l'aprovació; una segona trucada fa pocs dies, per opinions sobre l'article de l’Alcalde Joan Armangué; i aquesta tercera, definitiva". Manuel Toro ha volgut agrairr a Ferran Roquer "l’excel·lent tracte i relació que hem mantingut al llarg d’aquests dos anys al Consell".