El president de la vegueria del PDeCAT a Girona Pere Vila manifesta ple suport a Marta Felip

2017-02-21 16:00

El president de la vegueria del PDECAT a Girona, Pere Vila ha manifestat que “el Partit Demòcrata i jo com a president al capdavant reafirmem el ple suport a l’alcaldessa Marta Felip”. Vila ha fet aquestes declaracions per deixar clara la postura del PDeCAT en relació als fets ocorreguts els últims dies a Figueres. “És la nostra candidata i alcaldessa i res no ens ha fet canviar aquest fet”.

Pere Vila ha reiterat el suport absolut del partit a l’alcaldessa i recorda que “Marta Felip és alcaldessa per elecció dels ciutadans de Figueres, ja que va encapçalar la llista més votada. És una gran alcaldessa i cal reafirmar la feina feta fins a dia d’avui i la que farà en els pròxims dos anys. És una persona molt vàlida i una bona gestora del municipi”.

El president del Partit Demòcrata a la vegueria de Girona ha recordat que “aquests dies s’han escoltat tota mena de propostes, sumes i combinacions, però nosaltres tenim clar que són els figuerencs els que van decidir amb el seu vot, el maig del 2015, la composició actual del consistori figuerenc i, per tant, cal respectar-la. Considerem que els representats que llavors varen sortir escollits tenen la responsabilitat de gestionar els resultats ja que, en cas contrari, seria una irresponsabilitat”.

Per últim, Pere Vila ha reiterat la importància que “la resta de grups entenguin que hi ha un grup majoritari, l’encapçalat per Marta Felip, que no vol governar amb minoria sinó que vol la col·laboració de totes les forces que conformen Figueres”. És per això que el Partit demòcrata està obert a escoltar i valorar totes les propostes que han anunciat els diversos partits del Consistori, però que en cap cas “s’acceptarà una proposta que suposi apartar a l’alcaldessa Marta Felip”.

Pere Vila amb Ferran Roquer ahir al Festival del Circ