El president de la Diputació visita la reforma del Trull de Cistella com a local polivalent i l’Ajuntament de Lladó

2010-10-21 16:56

El president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, visitarà demà, divendres 22 d’octubre, les poblacions de Cistella i Lladó per conèixer-ne de primera mà les necessitats i els projectes en els quals col·labora l’ens provincial.

A Cistella, el president de la Diputació serà rebut per l’alcalde, Josep Xargay, a les 12 h, a l’Ajuntament, i des d’allà es desplaçaran a la sala municipal el Trull, que ha estat objecte d’una profunda reforma per adequar-la com a sala polivalent. L’obra, que s’ha executat en dues fases, ha suposat una inversió de 342.245 euros, dels quals la Diputació n’ha aportat 101.300. L’adequació del Trull ha consistit a fer una nova coberta a la placeta exterior de l’edifici i adequar-ne tot l’interior per tal que es pugui utilitzar com a centre de les activitats que es fan a Cistella, des dels tallers per a la gent gran i cursos de teatre fins als actes de la festa major.

Després de Cistella, el president de la Diputació es desplaçarà fins al municipi veí de Lladó, on serà rebut per l’alcalde, Joan Fàbrega, i farà una visita a l’Ajuntament.