El prebenjamí A del CP Jonquerenc empata, 3-3, en la botzina final davant el Blanes

2012-04-22 23:30

Bon cap de setmana per als equips del Jonquerenc i, en especial, pel prebenjamí A i pel femení, que jugaven a Blanes. Els nens s'enfrontaven a un dels rivals directes en la lluita per al segon lloc de la lliga preferent, sabent que qui obtingui aquesta segona plaça participarà en el PreCat (campionat de Catalunya de la categoria). I el partit va ser d'allò més emocionant. A la primera part, els jonquerencs van guanyar 0-2, i a la segona, van perdre pel mateix resultat (2-0), de manera que s'ho jugaven tot en els últims deu minuts. Els locals van ser els que van començar marcant, i l'1-0 es va mantenir durant gairebé tota la part. En els últims minuts de joc, però, els altempordanesos van demostrar un gran valor i maduresa i van protagonitzar els que probablement van ser els minuts més emocionants de la temporada. A falta de tres minuts, van anotar l'1-1. I quan tot semblava que s'arribaria al final amb aquest resultat, els blanencs van tornar a marcar quan faltaven 56 segons pel final (2-1). Al cap de 40 segons, beneficiant-se d'una decisió arbitral que va generar força polèmica, els empordanesos van tornar a empatar (2-2). Però quan faltaven tres segons pel final, els van pitar un penal en contra que els selvatans no van fallar (2-3). Però l'emoció no va acabar aquí, ja que en la jugada després d'aquest gol els jonquerencs no van dubtar en xutar i, just quan el marcador indicava la fi del partit, la pilota de l'empat entrava a dins la porteria. Així, finalment van quedar 3-3 i van consolidar, de moment, el segon lloc de la classificació.

Pel que fa a les noies, també van disputar un dels millors partits de la temporada. Igual que els prebenjamins, s'enfrontaven contra un rival directe, en el seu cas per garantir-se la continuïtat a Primera Catalana. I tampoc van fallar. Van ser les blanenques les que es van avançar en el marcador (1-0), però les jonquerenques no van tardar en anotar l'1-1 i, poc després, l'1-2. Al descans, hi van arribar amb un 2-3 al marcador. I a la represa, el domini de les altempordaneses es va intensificar. El partit també va estar marcat per una actuació arbitral força permissiva, que va provocar que els ànims s'escalfessin, però les visitants van demostrar la seva veterania i això els va permetre consolidar la seva superioritat. Finalment, es van imposar per 3-6.

L'aleví, per la seva banda, ha tornat a disputar dos partits. Divendres al vespre van anar a al pista de Santa Coloma de Farners, on van perdre per 9-0 contra el lider de la categoria. I dissabtes van anar a jugar a Cerdanyola, on es van imposar per un ajustadíssim 2-3.

Per últim, també va aconseguir sumar tres punts després d'un encontre molt igualat el prebenjamí B, que va jugar a la pista del Girona. Els més petits del Jonquerenc van guanyar les tres parts per un ajustat 0-1, de manera que es van imposar per 0-3. I el benjamí va caure derrotat a la pista del Blanes per 8-5.