El PP ha tancat la campanya al Molí de l'Anguila

2011-05-20 23:00

El Partit Popular de Figueres ha celebrat aquest vespre una fideuà de clausura de campanya al centre cultural del Molí de l’Anguila. A l’acte hi han assistit el President del Partit Popular a la Província de Girona i Portaveu al Parlament de Catalunya, Enric Millo, la candidata del PPC de l’alcaldia de Figueres, Maria Àngels Olmedo, i alguns alcaldables de la comarca de l’Alt Empordà.

Olmedo ha dit que “en aquests moments el PPC és l’alternativa real al canvi que tant necessiten els municipis gironins. En el cas de Figueres, el PPC es compromet a fer un pla d’austeritat per tal que no es malgastin diners en despeses innecessàries”. La candidata popular ha animat als ciutadans a votar el proper diumenge. “Cal que tots els ciutadans vagin a les urnes el proper dia 22 de maig i exerceixin el seu dret de democràcia”, ha afirmat.

El President de Partit Popular a la Província de Girona i Portaveu de Parlament de Catalunya, Enric Millo, ha afegit que “El PPC té moltes esperances posades per a les properes eleccions del 22 de maig i el Partit Popular presenta un projecte que assegura aquest canvi que tant esperen els ciutadans”