El PP gironí presenta el seu equip encapçalat per la figuerenca Maria Àngels Olmedo

2021-01-31 20:00

El PP Girona ha presentat el seu equip per a les pròximes eleccions al  Parlament  de  Catalunya  del  14F.  Per a la cap de llista, l'exregidora figuerenca Maria Àngels Olmedo, una Catalunya millor és “aquella en la qual Girona també importi en la política catalana”.  Ha  defensat  la  necessitat  de  “donar  solucions”  a  problemes com  “la  caiguda  del turisme, el tancament de petits negocis i l'alarmant ocupació il·legal”.

Eva Trias és la número dos i se suma al projecte després que rebés coaccions en acollir guàrdies civils en el  seu càmping  després  del  referèndum il·legal  de l’1-O. Ha explicat:  “Una Catalunya millor’ és aquella en la qual els empresaris, les pimes i els autònoms puguin reconduir l'economia amb l'ajuda d'un Govern que mirés per aquest sector respecte als impostos i quotes”.

Li segueix Carles Passarell, exregidor a l'Ajuntament de Lloret de Mar. Va formar part de l'equip de  govern  amb  delegacions  de  mobilitat,  mercats  i  urbanitzacions.  De  professió  advocat,  ha explicat que per a ell “una ‘Catalunya millor’ és aquella en la qual el Govern no se salta les lleis, sinó que treballa per crear oportunitats i un futur millor”.

Per part seva, el president de Noves Generacions de Girona i número quatre de la candidatura, Daniel Ruiz, ha defensat apostar perquè “els joves puguem afrontar els reptes del futur amb un bon nivell educatiu, preparats pel mercat laboral i sense que cap govern ens digui com hem de pensar”. “Això només es pot aconseguir des de la llibertat educativa”, ha manifestat.