El PP gironí no vol ni 'sanchisme' ni separatisme

2021-01-29 08:00

La candidata del PP Girona, Maria Àngels Olmedo, ha assegurat que el seu partit demostrarà en les pròximes eleccions del 14 de febrer “la
fortalesa” del PP de Girona i perquè són “el vot segur per a totes aquelles persones que diuen ‘ja n'hi ha prou’ al 'sanchisme' i al separatisme”. Ho ha dit durant la seva intervenció en l'acte d'inici de campanya i acompanyada per l'eurodiputada Popular, Dolors Montserrat, a qui ha agraït la seva feina incansable en el Parlament Europeu “defensant els interessos dels catalans”.

Olmedo ha advertit que en aquestes eleccions els catalans es juguen “la salut, el treball i la convivència” i ha demanat als gironins que confiïn en el seu partit. “En aquests temps de crisi sanitària i econòmica necessitem un projecte que tregui de l'abisme a la classe mitjana i treballadora de Catalunya”, ha manifestat. Així mateix, ha afirmat que es deixarà la pell per “tornar al Parlament amb més força que mai i que Girona torni a importar”.

Per acabar, Olmedo també ha volgut aprofitar per “donar les gràcies a tots els afiliats del PP de Girona pel seu treball incansable” i per “lluitar per les sigles” d'aquest projecte “fins i tot en el pitjor de la pandèmia”.