El PP figuerenc demana controls preventius per evitar la prostitució al clos de fires

2012-05-17 19:00

El regidor del PPC a l’Ajuntament de Figueres, Diego Borrego, va exposar dilluns a l’àrea de seguretat del consistori la seva preocupació per la presència de prostitució a la zona Firal i va demanar al consistori que s’hi facin controls preventius per evitar casos de prostitució. 

Borrego va manifestar que “aquesta zona està ampliant l’oferta d’oci nocturn, comença a ser un referent a la comarca i és important que s’hi augmenti la seguretat i els controls”. El regidor ha manifestat en nom del PPC de Figueres que “alguns ciutadans m’han fet arribar la seva preocupació perquè han vist a la zona del Firal algun possible cas de prostitució al carrer i per això demano al consistori que s’actuï de forma preventiva i que si es detecta algun intent de demanda de serveis sexuals al carrer s’apliqui de forma estricte l’ordenança sobre prostitució que es va aprovar en l’anterior mandat”. 

La nova ordenança sobre prostitució que va aprovar l’Ajuntament de Figueres preveu sancions per a la persones que intentin o comprin els serveis sexuals al carrer i no per a les prostitutes.