El Pot Petit presenta el seu segon disc el 24 de juny al Jardí de Figueres

2015-06-18 12:00

La companyia de música i espectacles familiars El Pot Petit presenta el seu segon disc “Ritmes i Rialles” el 24 de juny a les 18h al Teatre Jardí de Figueres. Aquesta presentació estava programada a La Cate però les entrades es van exhaurir en menys de 4 hores i s’ha decidit canviar la ubicació al Teatre Jardí amb un aforament més gran. Per a la presentació cal reservar invitacions a través de la web www.potpetit.com, fins exhaurir existències.

Després del primer cd “Canta amb el Pot Petit”, la companyia alt empordanesa presenta aquest disc format per quinze noves cançons com “Puja al meu coet”, “El rock de la formiga”, “La rumba de les castanyes” o “El rap familiar”.

El Pot Petit torna a comptar amb la producció de Marc Serrats “Xerramequ” que ha donat una sonoritat molt especial a l’enregistrament introduïnt nous instruments com el violí, el saxo, la trompeta o l’acordió; és per això que han comptat amb la col·laboració de la Melmelada Band (la seva banda de músics habitual), però també d’altres músics com Miquel Rojo i Josep Valldeneu d'Oques Grasses o Joan Garriga de La Troba Kung Fú.

Després de passar per un gran nombre de pobles i ciutats i d’haver inaugurat l’última Festa dels Súpers amb el seu espectacle “Balla, canta i riu”, la companyia està preparant el seu nou espectacle d’animació “Riallades” que presentarà aquest estiu a Roses i a l’Escala i on es podran escoltar en directe moltes cançons d’aquest nou cd, sense oblidar els grans èxits del primer.