El Pot Petit convida els seus seguidors a ballar en el nou clip que filmaran a l'Escala

2016-08-17 13:30

La companyia d’espectacles i concerts familiars El Pot Petit, celebra que fa un any que van treure el seu segon disc “Ritmes i Rialles” gravant un videoclip amb els seus seguidors a l’Escala el diumenge 21 d’agost a les 7 de la tarda a la plaça de l'Univers.

Després de més de 2000 còpies venudes amb un any, quedar finalistes als Premis Enderrock com a millor disc familiar i un gran èxit entre el públic d'aquest segon àlbum “Ritmes i Rialles”, el Pot Petit proposa als seus seguidors mitjançant un vídeo que han penjat al seu canal de youtube “Pot Petit” que s’aprenguin una coreografia per ballar-la tots junts el pròxim 21 d’agost a l’Escala.

La cançó escollida és “El rap familiar”, un rap amb una tornada que enganxa molt i que parla de la família d’una forma actual i divertida. En el vídeo expliquen pas a pas, els passos d’aquesta coreografia i animen a ballar-la als més petits, però també als més grans. Els encarregats de realitzar el videoclip serà la productora audiovisual “Visual13” de l’Alt Empordà.

A part de la gravació de la coreografia, els assistents també podran gaudir del concert amb altres temes del disc, passant una estona agradable i en família.