El Pot Petit busca micromecenes per gravar el seu primer CD

2011-11-03 09:00

La companyia de teatre i animació El Pot Petit també busca finançar la finalització de la gravació del seu CD a través del micromecenatge de Verkami. Ja han inciat la campanya per aconseguir 2.700 euros amb aportacions que poden anar des de 5 fins a 300 euros i que donen dret a diferents compensacions que van des de figurar als agraïments del disc, rebre una còpia dedicada, samarretes o actuacions a domicili.

Aquests 2.700 euros es destinaran a acabar el procés de gravació i tot el procés de mescles i màstering, el disseny del CD (caràtula i llibret), fabricació del CD amb llibret de 16 pàgines, material de promoció, presentació del CD en un teatre i enviaments. Les aportacions es poden fer fins a principis de desembre a través del web de Verkami. De moment ja s'apropen a un terç de la quantitat que necessiten.

El Pot Petit és una companyia de teatre i animació per a tots els públics formada fa tres anys per Siddartha Vargas i Helena Bagué. Porten pels escenaris espectacles d’animació com“Quina Festa!”, “El Pot Petit i la Mermelada Band” i “De tots colors” i també espectacles de contes i cançons com “Macedònia de contes” i “Una carta de reis molt especial”. Els dos components del grup són mestres, formats en el món del lleure i amb estudis de teatre, circ, teatre musical i pedagogia teatral.