El port de Roses rebrà uns 400 passatgers i dues escales del creuer Seabourn Legend

2013-08-08 14:30

Palamós i Roses rebran durant el mes d’agost uns 6.400 passatgers, un nombre de creueristes que impulsarà el sector turístic de la Costa Brava i del territori. A Roses en concret hi arribaran uns 400 passatgers.

Els creuers que fan rutes per la Mediterrània busquen destinacions diferents per als seus passatgers i els ports de Palamós i Roses ofereixen una bona alternativa i disposen d’un important potencial turístic com a porta d’entrada a la Costa Brava. Aquesta temporada, Palamós i Roses esperen rebre 43 escales de creuer i uns 33.000 passatgers. De moment i fins al mes de juliol, ja han visitat  els dos ports 13.500 turistes de creuer.

Roses i Palamós es promocionen conjuntament en el sector creuerístic internacional mitjançant la marca Costa Brava Cruise Ports, amb què es pretén impulsar la captació de noves navilieres, refermar línies de creuers, fidelitzar companyies i consolidar el posicionament de Palamós i Roses com a ports escala de creuers. Aquesta marca la componen sis institucions: Ports de la Generalitat, Ajuntament de Palamós, Ajuntament de Roses, Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Cambra de Comerç de Palamós i la Cambra de Comerç de Girona.