El ple de Vilafant aprova definitivament el pressupost pel 2024

2024-02-01 08:00

Vilafant ha aprovat definitivament el pressupost per aquest any 2024, puja a 5,9 milions d'euros. Un pressupost que ha de posar les bases de totes les actuacions que s’han de realitzar al municipi durant aquest any. Unes xifres centrades sobretot en la millora de l’espai públic i amb inversions que busquen fer front a la situació de sequera, fent de Vilafant un municipi més sostenible. 

El Ple també ha aprovat una moció per a reclamar millores judicials i legals per frenar la multireincidència. En matèria de seguretat s’ha renovat l’acord amb el Servei Català de Trànsit que permetrà als Mossos d’Esquadra poder actuar i sancionar en cas de detectar una infracció en el municipi de Vilafant. 

S'ha acordat, daltra banda, revisa les tarifes urbanes i interurbanes del taxi al municipi, d’aquesta manera, s’incrementen les tarifes dels serveis d’autotaxi per a l’any 2024 d’acord amb el pactat amb la Comissió de Preus de Catalunya en data 24 de novembre de 2023, a excepció del concepte “mínim de percepció” que es mantindria sense canvis respecte de la tarifa vigent a l’anualitat 2023.