El Pessebre Vivent de Peralada es farà els dies 25, 26 i 30 de desembre i 1 de gener

2018-12-13 11:00

El Pessebre Vivent de Peralada, que enguany arriba a la 37a edició, oferirà la seva primera representació el dia de Nadal a les 7 de la tarda. Es recrearà, dins el marc incomparable dels Jardins del Castell. També es podrà visitar els dies 26 i 30 de desembre i 1 de gener.

En aquest entorn natural es representen més d’una quinzena d’escenes, algunes d’elles renovades, però sempre mantenint l’estructura bàsica del recorregut pels quadres més importants que expliquen el naixement de Jesús i d’altres que mostren oficis antics, alguns que gairebé han desaparegut: el cisteller, les filadores, les remeieres, el picapedrer, el ferrer, la castanyera, entre d’altres. Les novetats d’enguany serà la renovació d’alguna escena variació en el recorregut i una renovada presentació, que donarà inici a la 37a edició del pessebre. 

En el Pessebre Vivent de Peralada, que forma part de l’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, hi participen prop de 150 voluntaris  que formen un equip, entre figurants, tècnics de so, il·luminadors i organització en general que, any rere any, treballa per millorar aquesta proposta escènica que en la darrera edició la van visitar més d’un miler de persones. 

Per facilitar l’accés al recinte on es fa el Pessebre, l’entrada és just davant de l’aparcament d’accés al Centre Històric (Aparcament de Sant Sebastià).