El PDECAT obrirà una ronda de contactes amb les forces polítiques de Figueres per a encarar el final de mandat

2018-06-04 16:30

Davant el nomenament de l’actual alcaldessa de Figueres com a secretària general del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, el PDECAT de Figueres ha volgut fer pública "la felicitació més efusiva per aquesta designació, una prova evident de la solvència professional i experiència política i administrativa de Marta Felip que la porten, a partir d’ara, a assumir responsabilitats en el nou Govern de Catalunya. Un Govern, que no oblidem, enceta el seu mandat en unes circumstàncies excepcionals i que han obligat a molts sacrificis personals i polítics. En una situació tant especial com aquesta compartim i donen suport, encara amb més força, al seu nomenament".

El Partit Demòcrata, com a força política majoritària a l’actual Ajuntament de Figueres, ha manifestat que manté inalterable la seva voluntat de continuar liderant la ciutat. "Tenim un programa de govern en plena fase d’execució, un equip que continua al seu lloc i que manté una il·lusió renovada per seguir dirigint la vida política municipal". 

Demà al vespre està prevista una reunió de l’executiva del Partit Demòcrata de Figueres per avaluar, valorar i analitzar la nova situació.

Tot i això el PDECAT manifesta que, una vegada es formalitzin els terminis per a la renúncia al càrrec de l’actual alcaldessa, i davant un nou escenari de la composició humana i política del Consistori, el PDECAT es compromet a obrir una ronda de contactes amb les forces polítiques municipals "per tal d’encarar el final de l’actual mandat municipal, posant Figueres en l’únic lloc dels nostres interessos".