El PDeCAT aposta per una campanya responsable, amb un alt component telemàtic i actes de petit format

2021-01-28 22:00

Aquest dijous el PDeCAT a les comarques gironines ha presentat el seu cartell electoral per aquestes eleccions al Parlament de Catalunya, en un acte de petit format a la plaça Josep Pla de Girona, amb la presència del cap de llista a la demarcació i alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat i altres components de la llista com el figuerenc Jordi Masquef que ocupa el número 2.

Atenent les mesures de seguretat promogudes des del PROCICAT, que aquest any impediran realitzar la tradicional penjada nocturna del primer cartell, el PDeCAT ha volgut presentar el seu cartell per a la demarcació de Girona davant els membres de la candidatura i mitjans de comunicació.

El PDeCAT afronta la campanya electoral amb responsabilitat, tenint en compte les mesures actuals per la COVID-19, procurant arribar a tots els gironins i gironines per escoltar la seva veu i la de totes les persones que conformen el teixit productiu de la demarcació.

En una campanya que es preveu poc convencional, el cap de llista Jaume Dulsat ha afirmat que “des del PDeCAT volem que el país recuperi el centre polític i ideològic, potenciant el petit i mitjà teixit productiu de les comarques gironines, per reactivar l’economia, reduir la pressió fiscal, augmentar el benestar social i retornar el prestigi a les nostres institucions”.

El PDeCAT afronta les eleccions amb el convenciment que obtindrà grup parlamentari propi al Parlament de Catalunya i que serà decisiu en la governabilitat del país per no dependre de formacions radicals.