El Partit Popular demana a Marta Felip que es rertiri l'estelada de la Rambla de Figueres

2015-08-21 17:00

El grup municipal del Partit Popular de Figueres ha demanat avui a l’alcaldessa, Marta Felip, la "retirada de manera immediata” de l'estelada que des de fa uns dies torna a onejar a la part alta de la rambla al costat de la bandera de la ciutat. El PP reclama a Felip que “no s’apoderi i usi els espais públics de la ciutat en favor del procés separatista”.

La portaveu del PP Maria Àngels Olmedo ha manifestat que “Figueres és una ciutat plural i com a tal aquesta pluralitat ha de ser respectada en tot moment pel Govern municipal”, i en aquest sentit han denunciat que “l’actual equip de Govern “socioconvergent”, amb les seves accions, no respecta ni aquesta pluralitat ni la neutralitat dels espais públics de Figueres”.

Els populars insten al PSC i a UDC de Figueres que “expliquin als figuerencs la veritat del seu posicionament en relació al procés independentista perquè si realment estan en contra de la independència, com diuen, i l’alcaldessa la segueix fomentant amb accions com aquesta el que han de fer és sortir del Govern de manera immediata. Si no ho fan queda clar que ells no defensen el que diuen o una cosa pitjor, que per una cadira al govern de la ciutat són capaços de renunciar-hi”, i en aquest sentit han instat als líders d’UDC a “trencar definitivament i de manera real amb CDC o deixar de fer comèdia perquè mentre es mantinguin dins el Govern municipal i acceptin obedients les imposicions del pensament únic de CDC i per tant permetin que a la rambla de la nostra ciutat onegi l’estelada és més que evident que el seu no és un trencament real sinó única i exclusivament una operació de tacticisme polític”.

Per la seva part l'alcaldessa Marta Felip diu que "aquesta estelada respon a la voluntat majoritària expressada en el ple de l'Ajuntament". Ha afegit a més que "poder votar individualment i lliurement i respectar la voluntat majoritària que en surti és la base del nostre sistema democràtic".