El Parc Natural del Cap de Creus celebra el Dia Mundial dels Ocells aquest dissabte

2013-10-04 08:00

El Departament Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha organitzat diversos actes aquest cap de setmana amb motiu del Dia Mundial dels Ocells. Les activitats es faran als parcs naturals del Delta de l’Ebre, Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, Parc Natural del Cap de Creus, Parc de Collserola i Espais Naturals del Delta del Llobregat.

L’objectiu dels actes és divulgar l'observació dels ocells com a mitjà per conèixer i respectar la natura. Aquesta diada se celebra cada any de manera multitudinària a la major part d’espais naturals protegits del món a fi d’apropar el món dels ocells i els seus hàbitats a la ciutadania, donar a conèixer la diversitat i l’interès de les espècies presents, i transmetre els problemes de conservació que les afecten.

El Parc Natural del Cap de Creus juntament amb SERPA i l'Associació el Blauet organitzen dues activitats gratuïtes per celebrar el Dia Mundial dels Ocells estracta d'un anellament d'ocells i cens d'aus marines que es farà aquest dissabte 5 d'octubre. La trobada és a les 8 del matí en el trencant de Mas Rabassers de Baix (tm. de Cadaqués) i/o a les 10.30 al Far de Cap de Creus. Per a més informació podeu trucar al telèfon 972 19 31 91.