El Parc dels Olivars de Figueres obert al públic

2010-12-24 18:00

Des d’aquest dijous, els figuerencs i figuerenques ja poden gaudir d’un nou espai ciutadà. L’Ajuntament ha obert al públic la primera fase del Parc dels Olivars, una nova zona de lleure i esbarjo situada en una de les zones amb més creixement i futur de Figuers, just al costat de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà.

Amb més de 17.000 m2, el Parc dels Olivars es converteix en una de les zones verdes més importants de la ciutat -juntament amb el Parc Bosc i el Parc de les Aigües- i uneix el triangle que formen els barris de l’Olivar Gran, el Poble Nou i l’avinguda Salvador Dalí.

El Govern municipal ha donat llum verda a l’obertura d’aquest espai després de la instal·lació de la zona de jocs infantils. El Parc dels Olivars té un pressupost total d’1.414.035,92 euros, dels quals 751.591,97 s’han destinat a la construcció de la primera fase.

Una de les novetats més destacables de l’estrena del Parc dels Olivars és la construcció un skatepark a la zona, el qual segons els experts es convertirà en un dels més importants del país.