El número 200 d'Enderrock es presenta al Museu del Joguet de Figueres

2012-06-02 15:00

La revista Enderrock arriba aquest mes de juny al seu número 200 i ho celebrarà al Museu del Joguet de Figueres amb una presentació el dissabte 9 de juny (19:00). La publicació degana de la música en català ha preparat un número especial que repassa els 200 moments clau de la història de la música en català dels últims cinquanta anys. A més, inclou un DVD amb el concert de Lluís Llach al Camp del Barça de 1985, fins ara inèdit en format audiosivual i que es distribuirà de forma exclusiva amb l’edició número 200. El DVD inclou la realització que va emetre TV3 del concert i, a més a més, un documental amb una entrevista a Lluís Llach, titulat "Mai no ha mancat el teu alè". 

La revista Enderrock 200 ha estat coordinada pel periodista Joaquim Vilarnau i inclou un repàs exhaustiu dels 200 moments més importants de la història de la música en català des del naixement de la Nova Cançó fins a l’actualitat. Un treball que presenta material inèdit i que és una mirada exhaustiva sobre la història de la música del país. A més, la revista inclou un especial fotogràfic amb les imatges dels 15 concerts més importants de la història de la música popular en català i una extensa entrevista a Lluís Llach.  

La producció i edició del DVD de Llach al Camp del Barça ha estat finançada mitjançant el micromecenatge: més de 600 persones han invertit en la campanya de crowdfunding impulsada per Enderrock. A la presentació a Figueres s’hi projectarà el documental, "Mai no ha mancat el teu alè".