El nou Dynàmic de Figueres inaugura el dia 10

2014-04-02 19:00

El grup Picaunamica, que es dedica a la gestió de locals d’oci i restauració, reobrirà, el proper dijous 10 d’abril, les portes de l’emblemàtic bar-restaurant Dynàmic de Figueres, amb l’objectiu de consolidar-lo novament com a referent gastronòmic i social de la comarca. La cuina mediterrània centrarà l’oferta gastronòmica del nou local, i les tapes continuaran sent les protagonistes, seguint la línia de la resta d’establiments del grup, però la gastronomia del Dynàmic tindrà un caràcter propi. La carta de nou local recuperarà plats típics dels anys daurats del Dynàmic -com ara l’hamburguesa, els calamars a la romana o el  gelat de 'corte'- i també recuperarà el popular ‘quinto’ de cervesa, encara que amb un sabor adaptat als nous temps.

Al nou Dynàmic se servirà una exclusiva modalitat de cervesa, la Beer Drive, que arreu de Catalunya només es pot trobar en alguns locals selectes i, a partir d’ara, al nou Dynàmic de Figueres. Es tracta d’una cervesa fresca, amb un sabor especial que li dóna el fet d’estar emmagatzemada en uns tancs soterranis refrigerats, sense additius ni gas afegit. La cervesa, que se serveix per propulsió, és transportada en camions cisterna i arriba directament a la copa del consumidor des de la bodega de la fàbrica de la Damm.


Tornen els ‘quintos’

La mesura de la cervesa serà la mateixa dels antics ‘quintos’ de cervesa , que es van fer populars al Dynàmic i que era la beguda que més demanaven els ‘quintos’ de la base militar de Sant Climent Sescebes.

A banda de l’oferta gastronòmica, l’ambient serà el que marcarà el caràcter propi del nou establiment. Un ambient que recrearà l’època dels anys daurats de Dynàmic –entre els 60 i els 90-  i que reviurà a partir del mateix dia de la inauguració amb una ‘RadioCassetteNight’, a càrrec de Carles Pujol i Josep Serra, que punxaran els èxits més sonats de l’època. Des dels Beatles a Michael Jackson, passant per Loquillo, Duncan Dhu, Madness, Madonna, Aretha Franklin, Boney M., Tina Turner o Sopa de Cabra. Diverses icones de l’època formaran part de la decoració i el mobiliari del local per tal de reviure, a través de tots els sentits, l’essència de l’emblemàtic Dynàmic.  

La inauguració, a la qual és previst que hi assisteixin autoritats, tindrà lloc el proper dijous 10 d’abril a les vuit del vespre.

El nou establiment complementarà els dos més que el grup ja té a Figueres, el Lizarran i la Sidreria Txot's, amb la intenció d'ampliar la seva oferta gastronòmica a través d’aquesta nova i inèdita fórmula d’oci i restauració.  El nou bar-restaurant obrirà al públic, durant el primer mes en horari de tarda-nit, mentre que, a partir del mes de maig obrirà tot el dia, fins la matinada.