El nou Codi de Consum en una jornada al Consell Comarcal el dia 26

2011-10-18 14:00

L’associació Alt Empordà Turisme ha programat, per al proper dia 26 d’octubre una jornada de formació, gratuïta, per explicar als socis de l’entitat les principals novetats del nou Codi de Consum de Catalunya-Sistema Arbitral de Consum. La trobada també inclou una activitat sobre formació en Responsabilitat Social Empresarial a Través del projecte Gestió Sostenible Rural.

La jornada es farà a la sala de plens del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el seu horari serà de 2/4 d’11 del matí fins a la 1 del migdia amb el següent programa:
De 10.30 a 11.30 h. Principals novetats del nou Codi de Consum de Catalunya-Sistema Arbitral de Consum a càrrec de Joan Surós i Peracaula, cap de la Secció de Consum de l'Agència Catalana del Consum a Girona, i de Francesca Falcó i Roig, Coordinadora Comarcal de Consum del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. De 12 a 13 h. Sessió de formació en Responsabilitat Social Empresarial a través del projecte Gestió Sostenible Rural. Casos pràctics a càrrec de Conxa Sellerés, tècnica de coordinació territorial a l’Alt Empordà de l’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la zona Nord-Oriental de Catalunya, i Sílvia Vidal Dolset, tècnica del mateix organisme.