El musical 'T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré' inicia la programació 2014 del Teatre de Roses

2014-01-20 12:00

El proper diumenge 26 de gener (18:00), el Teatre Municipal de Roses (TMR) porta a escena l'aplaudida i premiada obra 'T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré', dirigida per Elisenda Roca. El musical, un dels de major èxit de Broadway, ha estat qualificat per la premsa de Nova York com la comèdia més divertida dels darrers anys. La producció de Vania Produccions que es representarà a Roses, ha rebut els premis Butaca 2013 al millor musical i a la millor actriu de musical Mercè Martínez. 

L'espectacle mostra les interioritats del món de la parella, amb una visió ampliada i divertida d'experiències que tothom ha viscut en algun moment o altre de la seva vida: la primera cita, el nuviatge, el matrimoni, l'arribada dels fills, la rutina, la crisi dels quaranta o l'amor en la vellesa. És, en definitiva, l'oportunitat de reviure amb humor les relacions sentimentals.

La posada en escena és obra d'Elisenda Roca, qui defineix el musical com “una lent d'augment posada sobre diferents parelles i els seus comportaments. La seva fórmula magistral combina diversos ingredients: molt d'humor, una dosi de tendresa, un grapat d'ironia i un punt de mala llet, a ritme de jazz, foxtrot, rock, gospel, swing o country”.

L'obra compta amb els actors Ivan Labanda, Mercè Martínez, Jordi Llordella i Munta Rius, i els músics Andreu Gallén i Víctor Pérez.