El Museu del Joguet ofereix un 2 per 1 aquest dissabte Dia Internacional dels Museus

2013-05-16 08:00

El Museu del Joguet de Catalunya de Figueres celebrarà el Dia Internacional dels Museus, aquest dissabte 18 de maig, oferint un 2 x 1 en l’entrada per visitar la col·lecció permanent. Cada dues persones, pagaran com una, és a dir 2 visitants entraran per 6 euros.

Recordem que el museu figuerenc també participa a la campanya conjunta "De museu a museu"en la que vuit equipaments de la comarca s'han intercanviat peces. Al del Joguet podreu veure una exposició d’un conjunt d’imatges del fons d’Elisabeth Eidenbenz d’escenes de jocs infantils a la Maternitat d’Elna on, entre el 1939 i el 1944, van néixer gairebé 600 nens i nenes, la majoria fills de refugiats republicans espanyols i catalans. Les imatges provenen de la Ciutat d’Elna, a través del Museu Memorial de l’Exili (MUME), i s’emmarca dins l’activitat “De Museu a Museu. Primer intercanvi de peces entre els museus de l’Alt Empordà”.

D'altra banda a la Sala Oberta d’exposicions temporals hi ha la mostra “El Petit Príncep” i el diumenge, a la plaça Catalunya, se celebrarà una nova edició de la Fira del Joguet de Col·lecció.