El Museu de l'Empordà ofereix originals regals artístics

2012-12-11 09:00

Aquest any el mE posa a disposició dels seus clients i amics un seguit de productes per poder fer un regal original en aquestes festes nadalenques. N'hi ha per a tots els gustos, edats i butxaques.

Així es proposa un regal clàssic com pot ser un catàleg i s'hi aplica un descompte del 20%. Es recomana els de Josep Maria Cañellas, Ramon Reig, Marià Baig, Pep Ventura (catàleg i/o CD), Narcís Monturiol, Recto/Verso, El País de Dalí o Pintors i Escultors de l’Alt Empordà (1839-1959) entre moltes altres publicacions

També s'hi poden trobar les famoses frases d’or de l’artista Dora Garcia en samarretes unisex de cotó. Hi ha set models i colors diferents. Per a la llar hi ha uns estalvis, un devantal, un portafolis o un carro de la compra... realitzats amb les banderoles de l’obra de Marià Baig.

I per a sibarites es proposa un gravat numerat d’artista (36x46cm.) Hi ha 12 propostes d'artistes com Ricard Anson, Leonard Beard, Modest Cuixart, Miquel Duran, Gabriel, Daniel Lleixà, Josep Ministral, Niebla, Antoni Pitxot, Ramon Pujolboira, Lluís Roura i Alícia Viñas.

Pels nens es recomana un regal simpàtic, el Berruga (titella de dit) per pintar o pintat, el CD de música infantil El submarí de Monturiol o la samarreta de Dora Garcia el futuro debe ser peligroso. 

Ho trobareu tot al taulell del Museu de l'Empordà en horari d’obertura al públic. De dimarts a dissabte 11-19h. Diumenges i festius de 11-14h. Dilluns tancat. També ho podeu encarregar per correu electrònic, es prepara el paquet per recollir-lo quan vulgueu. Podeu enviar un correu a infome@museuemporda.org .