El Montessori School de Figueres ofereix dos cursos de cuina a l’Escola d’Hostaleria

2012-09-19 16:00

Montessori Figueres obre les inscripcions per a la una formació en cuina dirigida a nens, joves i adults, que s’iniciarà el proper octubre i que s’impartirà a les instal·lacions de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà. S'oferten dos cursos, un de Cuina Educativa per a nens i joves entre 6 i 14 anys i el Curs de Cuina de Família, adreçat a adults.

Ambdós cursos tenen com a objectius adquirir coneixements i tècniques de cuina, aprendre receptes i fomentar els bons hàbits familiars a la cuina. El Curs de Cuina Educativa, que s’impartirà els dissabtes al matí, de 10 a 13 hores, estarà pensat per ensenyar als nens el seu rol familiar a la cuina i com aprendre a identificar i valorar els aliments.  El Curs de Cuina de Família aprofundirà més en les tècniques i estils de cuina, aportant idees i recursos als adults per orientar l’educació alimentària dels nens i fomentar els bons hàbits dietètics. Es realitzarà els dimarts i dijous de 19 a 21 hores. 

Les places als cursos són limitades. Per més informació, adreçar-se a Escola Montessori Figueres, c/ Ample, 1, al telèfon 972 67 23 67 o per correu electrònic a info@montessori-figueres.com .