El millor vi català dels Premis Vinari és la Garnatxa d'Empordà Solera Mas Llunes de Garriguella

2013-10-12 09:00

La Garnatxa d'Empordà Solera Mas Llunes 2002 ha rebut el guardó de millor vi català en un acte celebrat aquest divendres a la primera edició dels premis Vinari celebrat a Vilafranca del Penedés. Aquest producte de la DO Empordà és un vi dolç que ha estat el vi més ben puntuat d'entre els 730 presentats a concurs. El mateix vi ha guanyat el Vinari d'Or en la categoria Vi dolç, ranci i de postres i el Vinari d'Or Especial de la DO Empordà.

Mas Llunes és un celler modern, construït l’any 2000 a la finca que li dona nom a Garriguella, per elaborar vi a partir del raïm de les vinyes de la propietat familiar. La família Roig de Garriguella, estretament vinculada al món de la vitivinicultura empordanesa des de varies generacions n’és la propietària.

Va néixer de la il·lusió de continuar la tradició familiar, del convenciment de que a l’Empordà disposem d’un territori privilegiat per aconseguir vi amb personalitat i de la més alta qualitat i de la voluntat de participar en l’esforç dels viticultors i elaboradors de la comarca que estan contribuint plegats a prestigiar-la.

Aquí podeu consultar la llista oficial dels Premis Vinari 2013.