El MICFootball superarà els 400 equips i els 8.000 jugadors

2024-03-06 08:00

La 22ª edició del torneig internacional de futbol base MICFootball (MIC - Mediterranean International Cup) s'ha presentat aquest dimarts tarda al Museu de la Ciència CosmoCaixa de Barcelona i ho ha fet amb la presència d'Oriol Romeu i Cata Coll, futbolistes dels primers equips masculí i femení del FC Barcelona. 

La competició tindrà lloc del 27 al 31 d'aquest mes de març en 40 municipis de les comarques gironines. Ho farà amb una participació rècord de 412 equips i amb la presència de més camps que mai: 56. Els més de 8.000 jugadors i jugadores participants, que es repartiran en 9 categories, disputaran 1.012 partits. 

Figueres tornarà a acollir la cerimònia d'inauguració i repetirà, juntament amb Palamós, com a seu de les finals que es jugaran entre el dissabte i diumenge d'aquella setmana. El MIC d'aquest 2024 incorpora quatre noves seus: Breda, Celrà, Maçanet de la Selva i Vilamalla.

Jordi Masquef, alcalde de Figueres, diputat d'Esports de la Diputació de Girona i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha destacat que "el MIC és un element tan consolidat i arrelat al territori que ja és també un element identificatiu més de la nostra Setmana Santa".