El Mercat del Torró torna a la Jonquera aquest diumenge 27

2011-11-26 08:30

Aquest diumenge 27 de novembre tindrà lloc al carrer Major de la Jonquera el IV Mercat del Torró i Fira del Comerç al Carrer. Començarà a les 9 del matí i s'allargarà fins  les 20 del vespre.

Hi trobareu parades de productes artesans com embotits, formatges, pa i coques, melmelades, caramels, salses, neules i el torró! que evidentment no hi pot faltar. A més d’espelmes, ungüents i cremes naturals. També articles nadalencs com pessebres, articles de decoració i complements de moda com roba i bijuteria de dissenys exclusius i fetes a mà.

A més, durant tot el dia i en diferents espais, s'han programat diferents espectacles i activitats que faran la delícia de petits i grans. A més de la presència dels ja clàssics inflables; a dos quarts d'onze del matí hi haurà una cercavila amb els Xanquers de l’Albera,  tot seguit hi haurà també espectacles de clown amb el pallaso Àlex; també a la tarda. La música va a càrrec de Sepe que, amb la seva guitarra, oferirà les seves versions de Sabina i grans èxits d’abans i d’ara.